Home   tarieven Haarlem

tarieven Haarlem

Intakegesprek:                                         kosteloosdetaalfabriek-schets_01

Individuele behandeling 60 minuten:       € 60,-

Individuele behandeling 45 minuten:       € 45,-

Voor intensieve trainingsprogramma’s kunt u contact opnemen voor een offerte op maat.

Genoemde bedragen zijn inclusief voorbereidingstijd en diverse materialen.

Betalingsvoorwaarden

  • Afspraken dienen 24 uur van tevoren telefonisch per e-mail of sms geannuleerd te worden.
  • Afspraken welke niet of te laat worden geannuleerd, worden in rekening gebracht.
  • Betaling voor de diensten dient te geschieden binnen 21 dagen na de factuurdatum. Na het verstrijken van deze termijn wordt er een herinnering gestuurd waaraan kosten verbonden kunnen zijn.
  • Bij het uitblijven van de betaling worden er incassomaatregelen genomen. Alle met de incasso gemoeide kosten komen ten laste van de cliënt.

Algemene voorwaarden van de Taalfabriek

 

Artikel 1. Algemeen

1.1 De algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met De Taalfabriek, betreffende deelname aan of opdracht tot het houden van een lezing, workshop en andere vormen van begeleiding, dan wel advisering en begeleiding in de ruimste zin van het woord, hierna te noemen ‘lessen’.

1.2 Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien en voor zover zij schriftelijk zijn bevestigd door De Taalfabriek.

1.3 In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

De Taalfabriek: praktijk voor begeleiding en remedial teaching gevestigd aan de Drift 6-achter, 1251 CC Laren
Opdrachtgever: een persoon die zich aanmeldt, óf een bedrijf of een persoon die een persoon aanmeldt voor deelname aan een begeleidingstraject of training of opdracht geeft voor de uitvoering van een lezing, workshop, een persoon of bedrijf dat diensten van de Taalfabriek afneemt.
Deelnemer: een persoon, die deelneemt aan een begeleidingstraject of diensten zoals een training of cursus afneemt.

 

Artikel 2. Werkplek en reiskosten

Begeleiding vindt plaats in de praktijk van de Taalfabriek of in overleg op locatie. De deelnemer verzorgt dan een rustige werkplek.  In overleg met de school is het mogelijk hulp op school plaats te laten vinden. Deelnemer neemt in dit geval initiatief tot overleg met de school.

Bij een afstand tussen de Taalfabriek en deelnemer van 5 km of meer worden reiskosten en reistijd aan deelnemer of opdrachttgever in rekening gebracht.

 

Artikel 3. Offertes en aanbiedingen

3.1 De overeenkomst tussen de Taalfabriek en de opdrachtgever voor de uitvoering van een begeleidingstraject of eerdergenoemde diensten komt tot stand door de door beide partijen ondertekende bevestiging van het aanmeldingsformulier.

3.2 De Taalfabriek kan niet aan zijn offertes of aanbiedingen worden gehouden indien de opdrachtgever redelijkerwijs kan begrijpen dat de offertes of aanbiedingen, dan wel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

 

Artikel 4. Betalingsvoorwaarden

4.1 Betaling dient steeds te geschieden binnen 21 dagen na factuurdatum

4.2 Indien de opdrachtgever in gebreke blijft de verschuldigde kosten te voldoen, staat het de Taalfabriek vrij de vordering ter incasso uit handen te geven. In dat geval komen zowel de gerechtelijke als de buitengerechtelijke incassokosten ten laste van de opdrachtgever. Daaronder zullen steeds zijn begrepen de kosten van incassobureaus, alsmede de in werkelijkheid gemaakte kosten en het loon van deurwaarders en advocaten, ook indien deze de in rechte toe te wijzen proceskosten overschrijden.

4.3 De Taalfabriek heeft het recht deelname van de opdrachtgever dan wel van de door de opdrachtgever aangewezen deelnemer, of het leveren van diensten te weigeren, indien niet tijdig is voldaan aan de betalingsverplichting.

4.4 Tijdens schoolvakantieweken en feestdagen vindt, tenzij anders wordt afgesproken, geen begeleiding plaats en deze dagen zullen niet in rekening worden gebracht.

 

Artikel 5. Annulering , opschorting, opzegging van overeenkomst door de deelnemer/opdrachtgever

5.1 De deelnemer/opdrachtgever heeft het recht de deelname aan een cursus of de opdracht tot een cursus te annuleren zonder opgaaf van redenen. Een annulering dient telefonisch of per e-mail te worden bevestigd.

5.2 Indien de deelnemer of de opdrachtgever tijdens een begeleidingstraject de deelname beëindigt, is hij, of degene voor wiens rekening de deelnemer is ingeschreven, het volledige deelnemersgeld verschuldigd.

5.3 Indien de deelnemer of de opdrachtgever tot deelname van een begeleidingstraject van de Taalfabriek de deelname wenst te beëindigen dan is een opzegtermijn van 14 dagen wenselijk, maar niet verplicht.

5.4 Afmeldingen door deelnemer of opdrachtgever bij lezingen en workshops tot 24 uur voor aanvang van de afspraak worden niet in rekening gebracht. Afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang worden wel in rekening gebracht.

5.5 Afmeldingen door deelnemer of opdrachtgever niet in rekening gebracht als er sprake is van ziekte. Wel dient men minimaal 24 uur voor de geplande tijd de afspraak te annuleren.

 

Artikel 6. Annulering door de Taalfabriek

6.1 De Taalfabriek behoudt zich het recht voor een cursus te annuleren.

6.2 Indien de deelnamekosten reeds zijn voldaan, zal de Taalfabriek het volledig betaalde bedrag per omgaande terugstorten.

 

Artikel 7. Schriftelijk materiaal en mondelinge aanwijzing

7.1 De Taalfabriek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het opvolgen en/of interpreteren door deelnemers van de aanbevelingen in het schriftelijk materiaal neergelegd en/of van mondelinge aanwijzingen bij de uitvoering van de activiteit gegeven.

Artikel 8. Overmacht en aansprakelijkheid

8.1 De Taalfabriek spant zich in de gegeven opdrachten naar beste inzicht en vermogen uit te voeren.

8.2 Indien het voor de Taalfabriek door onvoorziene omstandigheden onmogelijk is een cursus of begeleidingstraject te verzorgen zal er gepoogd worden een directe collega als vervanger in gte schakelen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan houdt de Taalfabriek zich het recht voor naar een nader te bepalen datum te verschuiven. In dat geval staat het de deelnemer/opdrachtgever vrij de nieuwe datum zonder kosten te weigeren.

8.3 De Taalfabriek is niet aansprakelijk voor schade die een deelnemer/opdrachtgever mocht lijden ten gevolge van het niet doorgaan van een cursus of begeleidingstraject.

8.4 De Taalfabriek is niet aansprakelijk voor enige schade, die de deelnemer/opdrachtgever mocht lijden door of tijdens een cursus of opdracht.

Artikel 9. Geschillen

9.1 Op iedere overeenkomst tussen de Taalfabriek en een deelnemer/opdrachtgever is Nederlands recht van toepassing.